Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:23

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:43
Екскурсія у м. Трускавець.

01 червня вихованці Спеціалізованої школи-інтернату поїхали на екскурсію в м. Трускавець, яку організував отець Роман разом із волонтерами з Центру опіки дітей-сиріт м. Львова.( Нагадаємо, що наші вихованці зайняли ІІ місце серед шкіл-інтернатів в обласному конкурсі Великодніх гаївок, який відбувся у Шевченківському гаю. І за це вони були нагороджені поїздкою у м. Трускавець.)
Приїхавши до Львова, дітей зустріли волонтери Аня і Наталя. Поснідавши у кафе «Під вежею» діти поїхали у Трускавець.
По дорозі вихованці радісно спілкувались з волонтерами, співали.
І ось зустріло нас величаве курортне містечко Трускавець. З усіх сторін лунала музика, - це 1 червня, День Захисту дітей.
Ми приїхали до Дельфінарію «Оскар». Саме в цей час розпочалося свято для дітей. Казкові герої з улюблених мультфільмів розважали дітей, проводили майстер-класи, організовували цікаві ігри.
Розпочалось довгоочікувана вистава. Діти захоплено милувались грою надзвичайно розумних дельфінів, які вміло розважали своїх глядачів, а ті вдячно аплодували їм. З особливою радістю діти зустріли морського котика – Мишка, який теж дивував присутніх своєю поведінкою. Дехто з дітей не міг повірити, що це справжня тварина, так їх захопила гра цього «актора».
Непомітно закінчилось вистава, ми смачно пообідали у кафе «Ре Віта» і вирушили в дорогу.
Перша зупинка – зоопарк у селі Меденичі. У цьому казковому містечку проживає безліч екзотичних тварин, різноманітні папуги, сови, орли, кумедні мавпи, карликові овечки, поні, могутні тигри та цар-лев милував око всім присутнім.
Далі маршрут пролягав до Львова. Попрощалися з священиком Романом та волонтерами. Втомлені, але щасливі, із позитивним настроєм та чудовими враженнями повернулися додому.


P.S.: Хочемо висловити особливу подяку організаторам цієї поїздки отцям Роману та Тарасу з Центру опіки дітей-сиріт, волонтерам і побажати їм Божої благодаті, здоров’я, успіхів у благородній справі.

Переглядів: 476 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz