Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 18:01

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:11
Місячник безпеки руху Увага! Діти на дорозі!

       З метою попередження дорожньо-транспортних пригод у школі-інтернаті        проходив місячник безпеки руху школярів «Увага! Діти на дорозі!»

У першій декаді вересня були проведені Єдині уроки з правил дорожнього руху в усіх класах. Створений загін ЮІР на базі 8-А та 8-Б кл. Конкурс малюнків, слайдів та плакатів «Твій друг – дорожній рух» (вих. М. І Ярмола, І.О.Гнідець). Вихователі 3-4 класів  Сенько Л.Б., Кулієвич Г.О. провели виховні години на тему: «У країні Світлофора», «Пішохідні переходи, чи завжди вони безпечні?».

 Шкільний фестиваль «Безпечний калейдоскоп»:

  • 15 вересня з метою актуалізувати знання про небезпечні ситуації, власну безпеку, приймати правильне рішення під час переходу дороги. Була проведена вікторина «Мій велосипед».
  • Гра-вікторина по станціях з правил безпеки життєдіяльності дітей. учнів про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулиці.
  • 17 вересня . Рольові ігри «В гостях у дядечка Світлофора», «Перехрестя» , яка складалася з багатьох сюжетних ліній: «Дорожньо-транспортна пригода», «Екскурсія до світлофора», «Червоний, жовтий, зелений», «Затор на дорозі», «М’яч викотився на дорогу», «Острівець безпеки»… Цікавою була тематична розвага «Пригоди їжачка та зайченяти». Подарунком для дітей була презентація мультфільму «Я – залізниця небезпечна та корисна».
  • 18 вересня шкільна лінійка «Безпечний калейдоскоп».  Родзинкою виступу була казка-вистава про Кая та Герду, які потрапили у країну дорожніх знаків, де сталися  різні пригоди  з дорожніми знаками .
  • 19 вересня відбулося чергове засідання семінару-практикуму «Школа молодого вихователя по питанню «Про результативність роботи вихователів-початківців, щодо попередження дитячого травматизму». Обмінювались досвідом Кулієвич Г.О., Сало Н.М. щодо шкільного травматизму; про головну роль у запобіганні нещасних випадків на шкільному подвір’ї. Були дані рекомендації вихователям з питань забезпечення безпеки дітей.

Вихователь 2-Акл. Рудь Н.М. підготувала та провела свято «Пішохід – це звучить гордо!».  У казковій формі зустрілися порушник Антон із міліціонером Петренком; з Бабою-Ягою, яка потрапила  у дорожній колапс і звернулася до Дорожніх знаків за допомогою; з дідусем, який загадував загадки для дітей.

Такі пізнавальні години та показові виступи виховують в учнів уважність, обережність, відповідальність на дорогах, повагу до пішоходів та водіїв, розвивають почуття відповідальності, творчий потенціал учнів та вихованців школи-інтернату.

 

Переглядів: 812 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz