Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 04:18

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:33
МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУ

Якісна освіта у державі - це запорука успіху в майбутньому не лише окремої особистості, але й усього суспільства загалом. Як відомо, високий рівень освіти безпосередньо пов'язаний з належною матеріальною базою навчального закладу. З уваги на те, що фінансові показники економічного розвитку України нині не високі, а в країні ще й воєнні дії, то очевидним залишається той факт, що освітнє фінансування з боку держави також не на найкращому рівні. Тому будь-які інвестиції задля підвищення рівня та вдосконалення методики навчально-виховного процесу є доречними, як ніколи, і важливими у цей непростий для України час.

Із метою покращення матеріально-технічної бази школа-інтернат  м.  Рави-Руської активно співпрацює з благодійними фондами задля залучення іноземних інвестицій. Найтісніша співпраця з благодійним фондом «Промінь любові» (м. Львів), який за кошти благодійників із Норвегії  протягом 2014-2016 років для вихованців школи-інтернату встановив 210 нових ліжечок з м’якими матрацами та приліжковими тумбами на загальну суму 348 тисяч 485 гривень.

За кошти канадської діаспори в 2014 році подаровано шкільній майстерні 10 швейних та вишивальну машини на загальну суму 51 тисяча 830 гривень.

27 вересня 2016 року представники БФ «Промінь любові» та норвезьких благодійних організацій відвідали школу-інтернат, для обговорення питань подальшої співпраці. Іноземні представники погодилися придбати вікна для корпусу №7, що знаходяться в аварійному стані (у 2016 році школа-інтернат подавала проект «Капітальний ремонт корпусу №7 із заміною старих віконних та дверних рам на енергозберігаючі в ЗОШ-інтернаті І-ІІІ ст. м. Рави-Руської», але він був відхилений експертною групою на конкурсі мікропроектів місцевого розвитку). Також планується найближчим часом придбати обладнання для шкільної майстерні.

У 2015 році на запрошення декана факультету іноземних мов ЛНУ ім. І.Франка Володимира Сулима школу-інтернат відвідали  співголова Федерації обмінів Франція-Україна Ів Ґарес та працівники федерації, які наприкінці року подарували школі твердопаливний котел загальною вартістю 112 тисяч гривень. 

Також у 2015 році за посередництвом ВГО «Асоціація – моя родина» школа-інтернат отримала 10 сучасних комп’ютерів із Швейцарії.

Школа-інтернат покликана прививати любов до сімʼї, повагу до родинного вогнища, адже в майбутньому вихованці створюватимуть власні сімʼї. Зважаючи на те, що багато вихованців походять з кризових сімей, вони обділені батьківською увагою та турботою, тому педагоги школи-інтернату своїм основним завданням вбачають замінити дітям батьків у навчально-виховному процесі, навчити вміло долати життєві труднощі та перешкоди. Саме тому школа-інтернат долучилася до міжнародної програми «Лелека» організованої іспанською благодійною організацією «Мігель Бакас». В рамках даної програми впродовж двох років двоє вихованців школи-інтернату на різдвяні свята й під час літніх канікул проходять оздоровлення в іспанських родинах з їх іспанськими однолітками. Надалі планується розширення співпраці.

Сподіваємося, що це лише початок міжнародної співпраці.    

Переглядів: 613 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz