Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 16:00

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:51
Про проведення виховних заходів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Про проведення виховних заходів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

  • 14 листопада вихователь Меда О.М. у 8Б класі організувала та провела диспут на тему: «Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…» Восьмикласники разом з вихователем зясовували значення слова герой, гасла «Слава Україні! Героям Слава!» Згадували тих, хто не зважаючи на молоді роки, пішов у бій заради України. Олена Михайлівна наголосила, що сучасники не мають жодного права опускати зараз руки, зневірюватись у своїй силі духу, адже Україна вже почала переломну сторінку в історії, всі жадають перемоги. Прислухаймось у цей день до голосу героїв, що одним хором до нас промовляють: «Українці! Будьте гідними! Боріться за своє достойне життя! Здійсніть наш заповіт!» Цього голосу слухатимуть мільйони ми можемо спокійно глянути у майбутнє.

У підсумку заняття вихованці наголосили, що ці люди справжні герої і вони завжди будуть у серці кожного українця.

  • 13-17.11 відбулась виставка-конкурс малюнків приурочена відзначенню Дня Гідності Та Свободи серед учнів 1-6 класів.
  • 21.11. під керівництвом педагога організатора Рудкевич Н.Р. була проведена загальношкільна лінійка біля банера Небесної сотні, присвячена вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Осінь в цьому році незвичайна,

Пронизана вся пам’яттю людей.

Скільки за тих, хто не вернувсь з Майдану,

Залишивши батьків родину і дітей…

Цими словами розпочалась урочиста академія 21 листопада біля банера Небесної Сотні з нагоди Дня Гідності та Свободи. Справді чотири роки тому осінь була незвичайною, коли українці вийшли на головну площу столиці на захист демократичних цінностей, національних інтересів України та її європейського вибору, яка згодом перетворилась у кривавий Майдан. Перед присутніми виступили директор школи-інтернату А.Я. Сотис, учасник АТО Б. Голуб та секретар міської ради В. Кожушко. Розчуленим був виступ сценарної групи. Вони пригадали про криваві події на Майдані, полеглих українців, яких згодом назвали Небесною Сотнею.

А Сотню вже зустріли небеса

Летіли легко, хоч Майдан ридав…

Сьогодні Україна знову у вогні триває АТО. Про події на сході декламував вірш А. Бодяко. Урочиста академія завершилась покладанням квітів та свічкою пам’яті полеглим героям Небесної Сотні, які є даниною пам’яті тим, хто віддав своє життя за Україну.

 

Переглядів: 550 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz