Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:43

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:18
"Програмі розвитку молоді"
Вже четвертий рік поспіль наш ліцей бере участь в "Програмі розвитку молоді" - спільному проекті організованого компанією Сoca-Cola Беверіджез Украіна та громадською спілкою "Освіторія". Випускники шкіл мають змогу протягом року готуватися до зно онлайн на платформі і-Learn. За успішне "проходження" тестових завдань учні могли отримати подарунки. А найголовніший приз - MacBook Air буде розіграно в понеділок... Головними умовами проходження в фінал змагань були:
- пройти 80-й рівень завдань на платформі і- Learn ;
- отримати на зно 180+ балів хоча б з одного предмета.
Таких щасливчиків виявилося 8 в Украіні й троє з них - випускниці нашого ліцею: Домашовець Ангеліна, Горбова Анна і Марічка Залуцька.
Бажаю успіху всім, хоч знаю, що MacBook - 1. А ще декому буде...але про це згодом.
Висловлюю подяку нашим партнерам - компаніі Coca-Cola Beverages Ukraine та громадській спілці "Освіторія" за чудову мотивацію до навчання нашим дітям
Вже існує традиція, що випускники ліцею отримують подарунки від спонсорів. Цей рік не став винятком, хіба тільки тим, що через карантинні обмеження подарунки випускникам привезли...додому.
Вже багато років наш ліцей є активним учасником програми iLearn запровадженій громадською спілкою "Освіторія" за підтримки компаніі Coca-Cola Beverages UkraineCoca-Cola Beverages Ukraine. Програма допомагає випускникам підготуватися до зно, а також при активній підготовці заробити призи. Ті з випускників, хто розв'яже всі тести мають можливість претендувати на головні призи - айпади.
Приємно, що цьогоріч у нас три активні випускники- три красуні, які активно готувалися на платформі iLearn і отримали головні призи. Вітаю Домашовець Ангеліну, Горбову Аню і Марічка Залуцька з заробленим власною працею призом. Хай вам щастить у житті. Хай ваш приклад мотивує до навчання наших одинадцятикласників.
Висловлюю подяку команді "Освіторіі" (скажу по секрету - ВИ- МЕГАКРУТІ) на чолі з Зоя Литвин та компаніі Coca-Cola Beverages Ukraine в особі Andrij Bublyk за чудовий мотиваційний проект, за допомогу дітям

 

Переглядів: 540 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz