Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:52

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01:19
Шкільна газета - одна з кращих у Львівській області!


20 листопада редколегія шкільної газети "Інтервал" взяла участь у обласному конкурсі шкільних друкованих видань, газет та кіностудій навчальних закладів «Гостре перо», який відбувався у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, де разом з нашою свою газету представляли ще 27 навчальних закладів зі Львова та області.
Конкурс проходив у три етапи: попередньо члени журі оцінюють подані на конкурс видання за такими критеріями: актуальність висвітленої теми; дотримання вимог журналістського жанру; якісний рівень матеріалів (грамотність, стилістика, оформлення); дизайн газети (трьох останніх номерів); суспільна значимість кіно- та відеоматеріалів.  Другий етап – мультимедійна презентація друкованих видань. У останньому, третьому етапі, члени редколегій повинні були написати есе на одну з трьох вибраних тем: «Власне бачення професії журналіста», «Ким для мене є Тарас Шевченко» та на тему євроінтеграції України.



Журі конкурсу, серед яких була головою відома письменниця Марія Людкевич, старший редактор Львівської студії телебачення Іван Скіряк, член Національної спілки журналістів України, заступник головного редактора газети «Галицьке юнацтво» Світлана Ленць, представник «Освітнього порталу Львівщини» Олександр Майборода, високо оцінило газети з Рави-Руської.



 «Тішить те, що в газетах багато «живих» журналістських матеріалів. Також зовнішній вигляд газет став кращим. Цього року серед відео сюжетів теж були цікаві журналістські знахідки, особливо варто відзначити редколегії з Рави-Руської – видання «Інтервал» та «Спалах», - зазначила вона.






У підсумку, наша шкільна газета, яка цього року вперше взяла участь у подібному конкурсі, зайняла ІІ місце! Головний редактор "Інтервалу", Михайло Левандовський (учень 8-А класу) з рук журі отримав для газети дипломи, кубок та призи - книжкову літературу про Львів, збірку поезії Марії Людкевич та ін.
Вітаємо наших юних журналістів і бажаємо їм нових та нових звершень!
Переглядів: 917 | Додав: yalu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz