Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 08:29

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:01
У школі-інтернаті теж вшановували 100-річчя з Дня народження В.О. Сухомлинського – видатного українського педагога .

28 вересня все прогресивне людство вшановує пам’ять видатного педагога, вченого, письменника Василя Сухомлинського, який залишив нам, сучасним педагогам, величезну спадщину, яка по праву вважається «Золотим фондом Гуманної педагогіки».

28 вересня в приміщення актової зали відбулась літературна година «Серце віддаю дітям» для учнів 5-8 класів, яку підготувала педагог-організатор Рудкевич Н.Р. Діти переглянули документальний фільм про життя та творчість В.О. Сухомлинського. Під час виховного заходу прозвучали оповідання та казки Великого Педагога.

3 жовтня вихованці 8-Б класу під керівництвом вихователя Максимів Н.С. провели круглий стіл «В.О. Сухомлинський – 100 років від Дня народження» для вихованців 8-их класів. Готуючись до заходу, діти відвідали бібліотеку, де ознайомились з біографією та творчістю великого педагога. Найбільше вразили їх праці «Серце віддаю дітям», «Моральні заповіді дитинства і юності», «Виховання моральних стимулів до праці у молодого покоління». Саме ці видання вони принесли із собою. Інформацією, котру зібрали, діти ділились з радістю, емоційно і компетентно. Фільм про Василя Олександровича, котрий демонстрували на закінчення заходу був гарним підсумком усього сказаного.

4 жовтня учні та вихованці початкової школи здійснили «Подорож до країни Радості та Добра», створену В.О.Сухомлинським. Цю віртуальну мандрівку організувала ЗДШ з ВР Мидель Г.С. Діти Побували на зупинці «Історія одного життя», де ознайомились з життєвим та творчим шляхом видатного вченого. Зупинились у місті Читайликів, де переглянули книжкову виставку «Серце віддаю дітям». Молодших школярів запросили пірнути у «Море Загадок», де діти відгадували головних героїв оповідань та казочок В.О. Сухомлинського. Потім подорожуючі поринули у казковий світ Василя Олександровича та переглянули інсценівки казок, які презентували вихованці 2-4 класів під вмілим керівництвом вихователів Рудь Н.М., Сайчук М.М., Сенько Л.Б. Наступна зупинка - станція «Ігрова». Діти вивчили ігри «Злови чарівне слово», «Послухай своє сердечко». На закінчення заходу діти переглянули мультфільм «Корисні підказки. Кругообіг добра в природі».

Як підсумок прозвучали слова Великого Вчителя: «Вчіться бути Справжніми Людьми»

Переглядів: 295 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz