Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 03:07

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:58
У школі стартував Місячник «Увага! Діти – на дорозі!»

Ось розпочався новий 2018-2019 навчальний рік, а це означає, що учні та вихованці СШІ І-ІІІ ст. м. Рава-Руська почали проводити більше часу в учнівському колективі, ніж удома. Тому разом з педагогами діти організовують своє дозвілля. За час літніх канікул школярі відвикли від інтенсивного руху і, звичайно ж, забули правила безпечної поведінки на дорогах. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, з перших днів вересня у школі стартував Місячник «Увага! Діти – на дорозі!» Особливу увага була звернена на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки, саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

Діти початкової школи взяли участь у цікавих та пізнавальних заходах з безпеки дорожнього руху. 16 вересня учні та вихованці 3-А та 4-А класів під керівництвом вихователів Сайчук М.М. та Сенько Л.Б. виховний захід з Правил Дорожнього руху «Правила дорожні знай, в ДТП не потрапляй». У ході заняття діти пригадали і закріпили знання про дорожні знаки, ознайомились із видами світлофорів. У віршованій формі четвертокласники Горбань Р. та Грицак М. розповіли дітям про відмінність між світлофорами для водіїв та пішоходів. Лаба М. нагадав присутнім про види переходів. У ході дійства прозвучали пісні на задану тему. Вихованці 1-4-іпк класів під керівництвом вихователів Кулієвич Г.О. та Турій І.Й. створили збірку віршів та оповідань «Небезпека на дорогах», яку презентували під час виховного заходу.

17 вересня семикласники разом із своїм вихователем Лущик О.Д. організували відкритий виховний захід « Рух – це життя». Учні та вихованці продемонстрували виставу для молодших школярів, на яку запросили у гості Казку (Горячу В.). Вона заспівала пісню для дітей і разом зі своїми друзями – дорожніми знаками розповіла присутнім про небезпеку, яка може виникнути, якщо не вчити Правила Дорожнього руху. Світлофор (Дригель О.) під керівництвом вихователя Коцур І.В. підготував вікторину для дітей початкової школи. Окрасою свята були маленькі зайченята, учениці 1 кл. Кошіль Д. та Коцур К. Вони дарували гостям солодкі подаруночки за правильні відповіді у вікторині.

Був проведений конкурс малюнків «Знай правила дорожнього руху!» для дітей 1-6 класів та конкурс стінгазет «Будь на дорозі обережним» для учнів 5-8 класів.

Місячник закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

 

Переглядів: 331 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz