Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 18:21

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:29
У школі-інтернаті запустили програму iLearn

В четвер, 27 жовтня до школи-інтернату м. Рава-Руська прибули представники громадської спілки «Освіторія» та компанії Сoca-Cola для запуску Програми розвитку соціально незахищеної молоді. В рамках програми передбачено безкоштовне проходження випускниками школи-інтернату тесту на оцінку своїх вмінь та навичок, більш відомий, як Магелано-тест, що допоможе їм краще зорієнтуватися у виборі майбутньої професії, а також iLearn – програма он-лайн підготовки випускників до Зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, англійської мови, історії України та математики (безкоштовно).

Менеджер благодійних програм ГС «Освіторія» - Ірина Плешакова провела мотиваційний тренінг для учнів 10-11-х класів. На прикладі життя Ніка Вуйчича учні побачили, що людина здатна здійснити неможливе…

  • Ви зможете зробити все, для цього потрібно відкрити в собі Супергероя. – наголосила Ірина Миколаївна. Головне – вийти із «зони комфорту» й почати працювати. Найперше  - потрібно усвідомити мету, готуватися, обрати професію, спеціальність, успішно здати ЗНО, обрати потрібний ВНЗ, здобути освіту і стати успішними. Всі ми маємо здібності, знайди те, в чому ти найкращий. А допоможе виявити ваші здібності магелано-тест, який Ви маєте пройти до середини листопада, а вже до середини грудня отримати кваліфіковану консультацію. А для успішної здачі ЗНО для всіх випускників та вихованців школи-інтернату відкрита платформа iLearn, на якій можна прослухати цікаві лекції, потренуватися у виконанні вправ та пройти тести ЗНО, щоправда, наразі тільки з чотирьох предметів.

Представник ГС «Освіторія» - Ірина Плешакова та представник компанії Кока-Кола – Ольга Кудінова відповіли на запитання вихованців школи-інтернату. Також гостям провели екскурсію в школі-інтернаті.

Нагадаємо, що у 2016 році компанія Кока-Кола подарувала школі-інтернату 13 нових комп’ютерів з відеокамерами та  навушниками а також влаштували подарунки на свято туриста в рамках Програми розвитку соціально незахищеної молоді. 

Переглядів: 865 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz