Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 05:09

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:53
Конкурс шкільних хорів у рамках всеукраїнського конкурсу "Таланти твої Україно"

У березні цього року відбувся конкурс шкільних хорів у рамках всеукраїнського конкурсу "Таланти твої Україно". Учнівський хор школи-інтернату вкотре, зайняв...друге місце. Звичайно, це високий результат, тільки є деякі "але"... Найперше, згадую слова покійної сьогодні Олександри Олексіївни, котра багаторазово переконувала мене, що ставлення до наших дітей на багатьох районних конкурсах є упереджене... Це думка людини, яка вивела школу на перше місце в районі по виховній роботі, до її думки я прислухався, бо вважав її професіоналом і цю думку поділяли багато людей, проте, щодо упередженого ставлення, цієї думки я не поділяв. Але цьогорічний випадок переконав мене в протилежному.
А сталося так. Після прослуховування нашого хору комісією, я задав одному, незмінному протягом останніх років, члену комісії пряме запитання: "Чого не вистачило нашому хору минулого року до першого місця?" Після паузи мені відповіли: "Спів вашого хору нічим не постапався співу переможців... - а потім ніби оправдуючись додали.- Але знаєте як буває на "Голосі країни", і прекрасний спів, і все ніби ідеально, але не обирають виконавця...може бракує емоцій". На нашій сторінці є минулорічний запис виступу хору...сльози членів журі, не можу здогадатися, яких емоція ще бракує?... може чогось я не розумію. Не хочу заглиблюватися в це питання, бо почув багато думок від минулорічних членів комісії, про які не хочу говорити... Я не сперечаюся, можливо були недоліки у виступі нашого хору, але необхідно про це сказати одразу, бо такий підхід позбавляє бажання брати участь у цьому конкурсі. Я не виключаю того, що в наступному році ми проігноруємо цей конкурс, а шкільний хор в нас завжди функціонуватиме. Приємно, що післявчора співом хору захоплювалися гості з Норвегії, а ще його зможуть почути випускникина вечорі зустрічі. Я скажу більше, ми ображеними не буваємо, на нас не впливають субєктивні думки. Наші діти прекрасні й талановиті. А що скажете Ви, шановна фейсбук-спільното про наш шкільний хор?
P.S. У підсумковому наказі оголошено подяку директору "за сприяння у підготовці..." Це не мені подяка, а нашому прекрасному, талановитому і працьовитому Петру Ярмолі

Переглядів: 385 | Додав: Rawa-internat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz