Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 01:27

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08.05.2018р., радість, усмішки, веселий сміх були на дитячих обличчях шестикласників спеціалізованої школи-інтернат, які відвідали "Дитячу планету" у Львові. 
Це маленьке свято подарував дітям Центр Опіки Сиріт за зайняте ІІІ-є місце у "Великодніх забавах - 2018" із постановою "Великодній кошик". Діти отримали масу вражень, позитивних емоцій.
Діти оцінили також експонати зброї, нагороди, військові обладунки в музеї "Арсенал".
Увечері із задоволенням повернулися додому, трохи втомлені, але щасливі і радісні до свого містечка Рава-Руська.

... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

26.04.2018р.,і в школі-інтернаті відбувся відкритий виховний захід "Вони першими ринули в бій" присвячений пам'яті рятувальників аварії на Чорнобильській АЕС.
Учні 9-Б нагадали про трагічні події ночі 26 квітня 1986 року, згадали про 28 відчайдушних героїв-рятувальників своєї Батьківщини. Чорнобиль -- жахлива біда для кожного, як в минулому, так і тепер. Важливо памятати про пожежних, які серцем, життям своїм пожертвували заради ліквідації страшної помилки, яка призвела до міжнародної біди
Час минає, але для нашої Батіківщини Чорнобиль залишається незагоєною раною. Зараз Україна є зоною екологічного лиха. Сьогодні ми, юні патріоти своєї держави, учимося в школі. Проте кожен із нас саме сьогодні має пам'ятати про лихо, замислитися над майбутнім наступних поколінь та над долею нації.
Чорнобиль дав нам кілька моральних уроків трагедії:
1-й урок -- безвідповідальності (неготовність до трагедії,яка призвела до непоправного);
2-й урок -- мил ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

У березні цього року відбувся конкурс шкільних хорів у рамках всеукраїнського конкурсу "Таланти твої Україно". Учнівський хор школи-інтернату вкотре, зайняв...друге місце. Звичайно, це високий результат, тільки є деякі "але"... Найперше, згадую слова покійної сьогодні Олександри Олексіївни, котра багаторазово переконувала мене, що ставлення до наших дітей на багатьох районних конкурсах є упереджене... Це думка людини, яка вивела школу на перше місце в районі по виховній роботі, до її думки я прислухався, бо вважав її професіоналом і цю думку поділяли багато людей, проте, щодо упередженого ставлення, цієї думки я не поділяв. Але цьогорічний випадок переконав мене в протилежному.
А сталося так. Після прослуховування нашого хору комісією, я задав одному, незмінному протягом останніх років, члену комісії пряме запитання: "Чого не вистачило нашому хору минулого року до першого місця?" Після паузи мені відповіли: "Спів вашого хору нічим не постапав ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

17.04.2018р., до школи-інтернату завітали гості з далекої Норвегії у супроводі представників благодійного фонду "Промінь Любові". У складі делегації були представники благодійної організації "Екшн Френшіп" та учні норвезьких шкіл, в тому числі й скаути з якими співпрацюють благодійники. Найперше гості завітали до голови Жовківської рда п. Надії Щур. В ході розмови Надія Степанівна подякувала благодійникам за надану допомогу школі-інтернату та побажала приємних вражень. 
У школі-інтернаті для гостей влаштували невеликий творчий захід. Перед гостями виступили шкільний хор, оркестр народних інструментів, ансамбль та хореографічний колектив. Голова БО "Екшн Френшіп" Фредді Джонсен відзначив високий рівень виступу дітей...
А далі старшокласники за допомогою ІКТ презентували гостям наше містечко і рідну школу. Учні норвезьких шкіл також презентували власні школи, а також власні захоплення. З презентацією виступили також представники представн ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

05.04.2018р.,маємо приємну новину - наш проект "Капітальний ремонт корпусу №5..." є в числі потенційних переможців у конкурсі проектів місцевого розвитку. Це дозволить нам створити комфортні умови для навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами. Не соромно буде перед делегацією норвезьких благодійниками, приїзд яких планується в другій половині квітня. 
Хочу висловити слова подяки ініціативній групі, баьківській громадськості, педагогам і звичайно нашим прекрасним дітям. Особливу подяку висловлюю депутату обласної ради Роман Демчина, за турботу й велику благодійну пожертву на даний проект. Роман Іванович незважаючи на свою зайнятість завжди відгукується на наші прохання. Дякую міському голові < ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

« Живе під сонцем любові Шевченкова весна…» під такою назвою у приміщенні бібліотеки спеціалізованої школи – інтернату відбувся захід присвячений великому генію українського народу Т. Г. Шевченку. Учні 4-А і 5 – Б класів спільно з бібліотекарем Подолець Н. В. висвітлили життєвий і творчий шлях Кобзаря. Оформлена книжкова виставка з портретом Тараса Григоровича, до якого підходять учні. У руках – запалені свічки. Далі розповідь про дитинство Тараса. Учні 4-А класу відтворюють уривок з книги «Широкий лан» відомий під назвою «Залізні стовпи». Діти виконують пісні « Реве та стогне Дніпр широкий» та « По діброві вітер віє». Свято продовжує літературна вікторина « Чи знаю я твори Шевченка?». На завершення виховного заходу Надія Володимирівна роздала дітям вербові гілочки, як символ Шевченкової весни, а вчитель 4 – А класу Бадан Галина Володимирівна заспівала пісню « Така її до ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

Війна…. Ми діти, бачили її дивлячись кінофільми, або читаючи підручники. Ніхто з нас, дітей 6-А класу школи-інтернату м. Рава – Руська, навіть гадки не мали, що доведеться нам, українцям, воювати. Ми жителі миролюбної країни у ХХІ столітті зіштовхнутися з цим лихом. Кожна родина, багато чоловіків та жінок відчули, що таке війна. Вона триває вже четвертий рік. Воюють, калічаться, гинуть наші воїни… Ми просимо: «Війні – ні!», « Схід-Захід – єдина Україна».
В переддень великого свята Пасхи волонтери 6-А класу, їх вихователі, класний керівник передаємо в зону АТО для воїнів, свої скромні дари – писанки, українську атрибутику, продукти харчування. Четвертий рік працює наш маленький волонтерський загін.
Повертайтесь додому. Ми ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

24 березня у Львові на базі спорткомплексу "Динамо" проводився обласний етап всеукраїнських змагань з футзалу серед дітей (13-15 років) "FOOTBALL FOR ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

16 березня, вчителями Ковальовською М.О. і Сало М.М. з учнями 2-3 класів з особливими освітніми потребами було проведене розважальне свято з основ здоров’я «Веселі вечорниці-здоровиці у кума Панька та пана Кумка».
Цей захід ще раз підтвердив, наскільки необхідний здоровий спосіб життя для повноцінного розвитку дитини. Здоров’я – це найцінніший скарб людини. Доброта, любов, хороше ставлення до людей, усмішка і весела вдача – це й справді половина здоров’я. У жартівливому стилі було пригадано правила дотримання режимних моментів з кумом Паньком ( Василів М.) і паном Кумком ( Григоров М.) і Одаркою ( Перепьолкіною С.).
Таке свято не можливе без руханки і ними були хореографічні постановки під керівництвом вчителя ритміки Грень Я.Р. « По дорозі жук» ( Тріщ А., Небоженкова К.), «Гопак» - хлопці і дівчата і «Козацький»- хлопці.
У музичній ін ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Rawa-internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz