Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:13

Рава-Руський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
В якому році Ви закінчили школу-інтернат?
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21 лютого 2020 року, о 15.00 год. у актовій залі Рава-Руського ліцею відбудеться година пам’яті Героїв Небесної Сотні, після заходу відбудеться Молебень біля банера пам’яті Героїв Небесної Сотні на території ліцею.

 

Переглядів: 238 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)


День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Вихованці 10 класу Рава-Руського ліцею під керівництвом вихователя Важохи Л.П. подарували приємний сюрприз своїм друзям, педагогам, організувавши для них гумористичну виставу «Кому Святий Валентин дарує кохання». Учасники дійства підготували цікаві сцени освідчення кохання комічних героїв: Баби Яги (Сабан В.) та Кощея (Бодяко А.), Кікімори та Водяного (Лозинської І. та Гринчука Р.), Доньки Баби Яги (Кіщак І.) та сина Водяного (Кіщака О.) та дії Святого Валентина (Зінька А.). Окрасою свята були гурт дівчаток 7-8 класів, які продемонстрували захоплюючий хіп-хоп. На закінчення свята Ангели - супроводжуючі Святого Валентина подарували усім присутнім символічні валентинки.

... Читати далі »
Переглядів: 320 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

15 лютого відзначають Свято Стрітення в Україні. У народному українському побуті це свято здавна символізує зустріч зими з весною. Кажуть, що "у цей день зима весну зустрічає, заморозити її хоче та лише сама від цього хотіння страждає". 14 лютого у 1 – А класі Рава-Руського ліцею пройшло свято зустрічі Зими з Весною. Вихователь Сенько Л.Б. розповіла присутнім гостям про звичаї та традиції нашого народу, про те, як з давніх давен люди вірили, що на Стрітення, обов’язково, має «змагатися зима з весною». В цей день вони зустрічаються, і хто переможе - тому до кінця місяця і господарювати. Яскраве, веселе свято супроводжувалось веселими піснями, хороводами . Лісові звірята (Лисичка - Березанцева З., Білочка – Шутіна В., Зайчик – Горбань В., Мишка – Горечий С., Їжачок – Вергун Н.) додали святкового настрою. Зима – чарівниця (Думич В.) з допомогою Дівчинки Теплинки (Важохи Р.) віддала чарівні ключі Весні (Грицак О.) для її ца ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

Незважаючи на примхи зимової погоди, 31.01.2020 року учні Рава-Руського ліцею, (зокрема 5-а, 6-а, 6-б і 8-б класів) разом зі своїми наставниками Кулієвич Мирославою, Іванух Оксаною, Гнідець Іриною та батьками Грицак Яриною й Костевич Іриною організували маленьке зимове свято у формі поїздки у Львів.
Хотілося якогось казкового настрою, позитивних емоцій та приємних вражень. адже погода тим не тішила (надворівесь день падав дощ, було сиро), проте найкращі враження від цього дня залишилися у всіх.
Спочатку більша частина дітей (5-6 класи) із захопленням і радісно переглянула історію дівчинки Поліанни з однойменного твору Елеонор Портер на сцені Львівського театру ім М. Заньковецької.
Восьмикласники натомість ознайомилися з живописною виставкою у Львівському національному музеї ім А.Шептицького, оглянули мистецькі витвори старовинної площі Ринок.
У традиції зимових розваг частина дітей разом з вчителями та батьками відправилися на каток адже, яка ж зима без ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

29 січня українці вшановують події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку українського визвольного руху – бій під Крутами.
Ліцеїсти 8-Б класу під керівництвом вихователя Панечко Н. В. підготували урок пам’яті, присвячений борцям за волю України « Нас тут триста, як скло, товариства полягло.»
Учні розказали про героїчний подвиг, здійснений трьома сотнями студентів – юнаків, які без вагань віддали молоде життя в ім’я волі свого народу, загинули мученицькою смертю під Крутами. Вони є прикладом для молодого покоління, як потрібно любити і захищати свою Батьківщину.

... Читати далі »
Переглядів: 263 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

Цьогоріч державне свято День Соборності України Вихованці дошкільної групи «Вулик» та учні початкової школи Рава-Руського ліцею відзначили урочисто та патріотично. Для дітей були проведені тематичні заняття національно-патріотичного спрямування: « Моя єдина квітуча Україна» (дошкільна група, вихователь Предзимірська В.Р.), «Єднання заради Незалежності» (1-В кл., вихователь Кочкодан О.М.), «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг» (2-Б кл., вихователь Мельник М.М.) Під час свята діти разом з наставниками згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. Дошкільнята своє свято розпочали з урочистого виконання гімну та внесення прапора нашої держави. Щоб підкреслити значення свята, малята одягнулися у вишивані сорочки. Вони декламували вірші про Батьківщину, про рідне місто, садочок, школу; вивч ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: Rawa-internat | Дата: 19.02.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz